Hur står det till i Frankrike?

Jag höll ett föredrag på Zoom i torsdags för Rivieraklubben på franska Rivieran och detta spelades in. Temat var hur Frankrike har hanterat denna epidemi och hur regeringen hanterat situationen under de tre månader som har gått. Om man skulle använda medicinska termer på ”patienten” Frankrike skulle utlåtandet kunna vara:

Patienten har överlevt men rehabiliteringen kommer att vara långvarig och besvärlig.

Föredraget är en genomgång av strategin som Frankrike valt. Hur har man löst situationen? Vilka åtgärder är vidtagna? Hur följer man smittspridningen? Jag känner mig trygg i att regeringen verkar veta vad man gör och tar steg för steg för att öppna upp landet under tiden som Covid 19 härjar.

Föredraget är ca 50 min och därefter är det några frågor på slutet. Dra fram inspelningen så att det har gått 7 minuter av tiden, där börjar föredraget. Det är ett par minuter i början som inte är intressanta. För er som vill veta mer om Frankrike.

Kopiera länken nedan och klistra in den i er webbläsare, alternativt ctrl och klicka på länken, så kommer ni till föredraget.

https://www.dropbox.com/s/ptiwtkb0gxdgr84/zoom_0.mp4?dl=0

En reaktion på ”Hur står det till i Frankrike?

  1. Bengt Davidsson

    Hej Lars,

    Jag läser dina blogginlägg med stort intresse. Jag undrar dock om Max 10 personer i en samling, fest eller annat sammanhang fortfarande gäller? Jag hittar inget om detta hos dig och ej heller i de senaste TV inslagen från regeringens företrädare.

    Bengt

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s