Riviera Property Assist

Jag vet att det är många som önskar kunna komma ned till sina semesterställen i Frankrike och det är problematiskt under dessa Corona tider.

Sveriges regering har sagt att de avråder från att semestra utomlands till den 15 juli, detta kan eventuellt förkortas.

Frankrike har sagt att gränserna är stängda till den 15 juni. Närmare besked om eventuell förlängning kommer att lämnas sista veckan i maj. Regeringen har sagt att fransmännen skall kunna semestra i landet under juli och augusti. Det innebär att vi får resa fritt inom Frankrike. Frankrike har inte uttalat sig om utländsk turism. Restauranger, barer och caféer har man meddelat borde kunna öppna den 2 juni.

Flygen kommer sakta igång och det kommer inte att vara full tillgänglighet denna sommar. Ryanair har sagt att ca 40 % av flygningarna skall kunna vara igång den 1 juli. Det kommer att komma igång långsamt och är beroende av bokningsläget. Man kommer nog att få vänja sig vid att flyg sätts upp för att sedan ställas in om bokningsläget inte är tillräckliga bra. Flygen skall fyllas både från Frankrike mot Sverige och från Sverige mot Frankrike. Hur kommer resenärerna att agera, ingen vet. Man måste pröva sig fram.

Jag är delaktig i ett bolag som heter Riviera Property Assist och som hjälper nordbor att lösa problem som uppstår. Vi tar kunder från Menton till Fréjus. Vi är tre stycken som bor på Rivieran och kan lösa de flesta problem som uppstår. Vi har tillgång till hantverkare som kan hjälpa till med trädgårdar, el problem, byggnation, ombyggnader av alla de slag eller bara tillsyn av er fastighet. Vi bygger lösningen tillsammans och är flexibla.  

Vi har hjälpt flera kunder som råkat ut för vattenskador.

Har ni ett problem som ni måste lösa kontakta oss på  https://rivierapropertyassist.com/sv_SE/

8 reaktioner på ”Riviera Property Assist

 1. A Ehrenstråhle

  Informationen om företaget Riviera Property Assist är alltför knapphändig. Ägandeform/vilka är ägare, vem/vilka utför arbetet och vilka garantier/försäkringar gäller?

  Gilla

  1. Hej,
   Ägarna framgår på hemsidan, https://rivierapropertyassist.com/sv_SE/valkommen/om-oss/

   Bolagsinformation finns därunder: https://rivierapropertyassist.com/sv_SE/valkommen/companyinfo/
   Vilka som utför arbetet beror på var fastigheten ligger. Vi har hantverkare utefter hela kusten och alla har behörighet där det krävs.
   Under de allmänna villkoren framgår vad vi har för villkor: https://rivierapropertyassist.com/sv_SE/services/terms-and-conditions/
   Vi har en ansvarsförsäkring som skyddar våra kunder. Alla hantverkare som vi samarbetar med har också sina försäkringar.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s